KREDITI

Korisne informacije o kreditima

Ako radite u Njemačkoj:

auxmoney - Geld leihen für den UrlaubZa one koji žive u Hrvatskoj

Želite jeftinije kupovati

Bio preparati jeftiniji i 60%
Posao za sve
Posao na internetu


Došlo je vrijeme kada moramo raditi više od jednog posla ili uz nesiguran posao graditi sebi barem još jedan izvor prihoda. Neovisno o tome dali smo zapošljeni ili ne potrebno je stvarati vlastiti biznis. Tu internet daje šansu da sa minimalnim ulaganjem novaca i velikim ulaganjem svog rada možemo stvoriti sebi posao.

Na tom polju afilate poslovi su najisplativiji.

To su poslovi gdje promovirate proizvode i usluge drugih kompanija, a oni vas plaćaju ili po kliku(dovedenom kupcu) ili po ostvarenim prodajama kupaca koji su došli sa vaše stranice.Tu je bitno da:
  • Napravite vlastitu stranicu sa kvalitetno odabranim temama koje su zanimljive što većem broju soba. Kao i da bude optimizirana za tražilice.
  • Reklamirate svoju stranicu gdje je to god moguće kako bi bila popularnija i više imala posjetitelja.
  • Odaberete affiliate koje će te promovirati. Pazeći da budu tražene usluge ili proizvodi koje nudite. Također je važno da je pouzdan partner i za vaše posjetitelje i za vas. Time ostvarujete dugoročan i kvalitetan posao.
  • Učlanite se u te programe i postavljate njihove linkove ili banere na svojim web stranicama što je jako jednostavno za napraviti.
  • Pratite realizaciju svoje promidžbe.
  • Isplatu usmjerite na svoj devizni račun (pri učlanjenju unesete i te podatke) sa kojeg novce prebacite na žiro račun i tako ste potpuno mirni pred zakonom jer su vam to novi prihodi koje treba prijaviti.

Detaljnije o svemu pogledajte na stranici www.posao.savjetnik.com